PARIS BROODJESZAAK

PARIS BROODJESZAAK voor de lekkerste broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 336 beoordelingen
12 apr 2021 om 22:16 Netjes op tijd en het eten was goed.
12 apr 2021 om 15:09 Rustige maandag, vreemd dat het zo lang moest duren. Kip was ok maar het gerecht was al koud.
11 apr 2021 om 23:42 Eten was lekker & wat een lieve, beleefde bezorger!!! 5+
11 apr 2021 om 1:08 De kip op mijn broodje hete kip was niet in stukken gesneden en na een paar happen was ik rauwe kip aan het eten, waardoor ik moest overgeven het was een slechte ervaring, eet daar niet!
10 apr 2021 om 9:39 Snelle bezorging en lekker eten !
8 apr 2021 om 17:31 Lekkere kapsalon en de broodjes waren ook heel lekker. Super!
7 apr 2021 om 20:45 Eten was er supersnel. Eten was warm en lekker. Goede werknemers die heel respectvol zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.
30 mrt 2021 om 20:46 Van 30 min naar bijna 1,5 uur. Vlees van de burger was droog en koud. Next time better
27 mrt 2021 om 2:58 Perfect???
22 mrt 2021 om 1:46 Ik dacht bijna dat ik corona had, maar kipnugget had gewoon echt geen smaak na bevestiging van een ander.
22 mrt 2021 om 1:19 Fries were missing, they did not inform me, delivery was late & bad attitude, burger was 4/10 at max.
20 mrt 2021 om 21:01 Heb hier vaker besteld en ze mogen meer credits krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar. Underrated broodjes!!